Om oss

Kaup Manga

Kaup manga ab, namnet gör att många kanske först tänker på Japanska seriefigurer med stora ögon och stora ögon har vi när det gäller att hitta kvalitéprodukter. Men namnet är fornnordiskt och har betydelsen ”Handfast affär” man skakar hand och sedan är affären överenskommen och det är något man kan lita på.

Vår målsättning är att kunna förse marknaden med i första hand konstgräs till befintliga padelhallar där det behövs bytas ut pga slitage. Det är brist på konstgräs med hög kvalité i världen, men vi har genom vårt gedigna kontaktnät och kunskap lyckats hitta leverantörer som har både förstklassig kvalité och kan leverera. Lager ska vi ha i Sverige för ett antal banor.

Serviceprodukter som bollar och rakets kommer att finnas med i utbudet och är naturligtvis också av högsta kvalité.

Vi har också varit i Italien och knutit avta med Italgreen som är stor leverantör av konstgräs till fotbollsplaner och padelanläggningar i en unik konstruktion av glasfiber och okrossbara glas, men är rostfritt. Dessa banor lämpar sig väl för både inomhus och utomhusanläggningar och håller mycket hög standard.

 

Välkomna till Kaup Manga AB
CEO
Per-Erik Johansson

Padelrack

Vi kommer att erbjuda Padelrackets av vårt eget märke som kommer att finnas med i utbudet och som naturligtvis är av högsta kvalité.

Bollar

Vi kommer även att erbjuda bollar av vårt eget märke som kommer att finnas med i utbudet och som naturligtvis också är av högsta kvalité.

Tillbehör

Ta gärna en titt på våra tillbehör till Padel och som består av vårt eget högkvalitativa märke. Kontakta oss gärna om ni har frågor om våra produkter.

Kaup Manga

Finansiering, Projektering, Leverans, Montering

Telefon: 076 - 628 48 96
E-post: info@kapumanga.se

 

Kaup Manga AB

Org.nr: 559325-0136